Poze vechi…

 

Poze vechi, alb-negru sau “semi-color” din trecutul pe care il pastram cu drag.

Abia acum, dupa 10, 20 de ani, intelegem puterea pe care aceste fotografii o au. Noi, aici, la MiniAlbum intelegem acest lucru si de aceea am lansat si acest album dedicat trecutului.

album poze vechi

Pozele de la serbare, poze vechi de la gradinita, pozele cu mos Craciun, pozele de la botez, de la nunta parintilor sau bunicilor, isi gasesc usor loc in acest album comemorativ.

Ne gandim ca acest album este cel mai frumos cadou pe care l-ati putea oferi bunicului la aniversarea de 70 de ani, este cadoul perfect pentru absolvirea liceului. Este cadoul pe care il puteti oferi intr-o zi de marti sau joi, o zi pe care sa o faceti speciala fara nici un motiv.

Timpul trece, pozele raman!

si de ce nu ar ramane intr-un album cu suflet pe care sa il poti rasfoi oricand vei vrea sa iti aduci aminte de cei dragi, de colegi vechi si de experientele avute.

Amintirile din copilarie, pe care fiecare dintre noi le-am trait in felul nostru, sunt un alt motiv, foarte bine intemeiat de a realiza acest album. Numai gandul ca il poti fae cadou bunicilor ar trebui sa fie deajuns pentru a-ti ingadui un moment extraordinar, din trecut, adus in prezent.

 

fotografii alb negru

album vintage cu poze vechi

Puteti fotografia aceste poze vechi chiar cu telefonul mobil si apoi puteti face upload pe www.minialbum.ro/maxi , completand campurile necesare. Veti fi contactat pentru a aproba designul albumului si veti primi albumul acasa in 3-4 zile lucratoare. Puteti da o viata noua acestor fotografii si puteti surprinde placut o persoana draga voua.

Va garantam ca reactia va fi pe masura si ca o asemena experienta va va aduce o raza de bucurie in plus in viata.

Noi, cei de la minialbum.ro, va multumim pentru timpul acordat si asteptam cu drag intrebarile si parerile voastre aici sau pe facebook.