Skip to content

Garanție și retur

Indiferent cum ați făcut achiziția (persoană fizică sau  juridică), beneficiați de dreptul de retur în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs nepersonalizat cumpărat de pe site-ul www.minialbum.ro.

Acest drept de retur este garantat conform OUG 34/2014. 

Această lege, NU SE APLICA IN CAZUL PRODUSELOR PERSONALIZATE, pentru care v-ați dat acordul de realizare.

Pentru produsele personalizate, Gibi Joy SRL garantează înlocuirea produsului, pentru produsele care nu sunt conforme acceptului de print sau pentru care realizarea nu corespunde calității.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare în care a fost livrat: nefolosit, fără urme de uzură, fără lovituri sau zgârieturi, însotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, în ambalajul original plus un ambalaj care să asigure transportul în bune condiții, dacă este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, aveți la dispozitie acest Formular sau ne puteți transmite cererea dvs. telefonic/ e-mail.

MINIALBUM® poate asigura preluarea produsului ce se dorește returnat de la adresa comunicată, sau puteți trimite direct produsul la sediul atelierului nostru (Brasov, Str. Carpatilor 60 – destinatar Gibi Joy SRL), cu menționarea denumirii/ numelui clientului si a numarului cererii de retur.

Costul transportului pentru retur  va fi suportat de către client (în cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client)

Vă rugăm nu trimiteți produsul prin Poștă Română, pentru ca aceasta nu livreaza la adresa menționată.

Ulterior verificării produsului returnat, acesta va fi înlocuit în maxim 4 zile lucrătare.

Termenul legal de soluționare a returului este de 14 zile de la data recepționării produsului de către Gibi Joy SRL, însă, garantăm implicarea totală astfel încât soluționarea să fie cât mai rapidă.