Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs nepersonalizat cumparat pe site-ul www.minialbum.ro.

Acest drept de retur este garantat conform OUG 34/2014. 

Aceasta lege, NU SE APLICA IN CAZUL PRODUSELOR PERSONALIZATE, pentru care v-ati dat acordul de realizare.

Pentru produsele persoanlizate, Gibi Joy SRL garanteaza dreptul de retur cu rambursare totala a pretului de achizitie pentru produsele care nu sunt conforme produsului pentru care s-a dat acceptulul de realizare sau sunt deteriorate in urma transportului.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, aveti la dispozitie acest Formular sau ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.

MINIALBUM poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite direct produsul la sediul nostru atelierului nostru (Brasov, Str. Carpatilor 60 – destinatar Gibi Joy SRL), cu mentionarea denumirii/ numelui clientului si a numarului cererii de retur.

Costul transportului pentru retur (de la client catre Gibi Joy) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Va rugam nu trimiteti produsul prin Pasta Romana, pentru ca aceasta nu livreaza la adresa mentionata.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Gibi Joy SRL