Felicitari!

In visele oricarui proaspat antreprenor, exista un birou maaare, curat, asezat strategic cu fata la intrarea in incapere, alaturi de un scaun tip fotoliu in care se afunda linistit in timp ce-si verifica mailurile, mai raspunde ocazional la cate unul, mai vine secretara sa intrebe daca totul este in regula…stiti voi.
Cu muzica de relaxare in surdina, totul straluceste a creativitate si buna dispozitie,
Diminetile sunt obligatorii cu savoare de cafea si pe alocuri cate-o vrabiuta ce anunta o zi mareata de la fereastra ce ocupa minim 3 sferturi din suprafata peretelui, loc in care sa te retragi in contemplarea naturii atunci cand simti ca inspiratia te paraseste si nu esti convins de locul in care ar trebui asezata virgula in text
Cunosc, ce-i drept, vre-o 2 persoane ce fac asta si pe care le invidiez in liniste intrebandu-ma CUUUM fac ele, oare pun mai multa scortisoara in cafea?
In realitate, dupa aproape 10 ani de #printeazatiamintirile ajung la birou vorbind la telefon despre ceva ce “arde” si este super-mega-urgenta-livrarea-ieri, inchei cu “am un apel in asteptare, te sun eu in 10 minute” [maine], imi asez geanta si lucrurile..pe undeva, caci biroul meu e putin ocupat cu un vraf de facturi, hartii cu notite, post-it-uri si alte “accesorii” ce ma ajuta in prioritizarea anumitor activitati care “ard” de ceva timp. Deschid mail-ul ..180 de “incendii” plus 300.000 de notificari pe grupul de whatsupp -saptamana cu gradinita online. Great. Intre timp am “3 apeluri pierdute” pt ca “muzica” masinariilor de la noi nu e chiar in surdina :)) Aveam ceva f important de bifat… inainte de a veni curierul sa-mi aduca ceva comandat… candva. Oare ce vroiam sa fac? aaa, postarile cu albumele livrate saptamana trecuta, ale caror fotografii sunt needitate, plus verificarea acordului de utilizare a lor, cu conditia de a-mi aminti ale cui erau
In fine, ce vroiam sa va spun de fapt, este ca am bifat taskul de anul trecut de pe un post-it cu “FELICITARI” :))) Bine, cateva, dar mai facem.


Daca esti intreg la cap si tii la timpul tau, citesti acest mesaj in liniste si faci o lista cu toti cei dragi ce urmeaza sa sarbatoreasca ceva.


Si tot pentru ca tii la timpul tau, iti pregatim tot ceea ai nevoie pentru ca mesajul sa ajunga complet si la Suflet.
Ai felicitarea, plicul, asortat cu un album fotocarte iar la nevoie, iti trimitem si un pix special numai bun de impresionat cuvintele sa curga. Am pus virgula gresit?