Avem un nou produs in gamă: Felicitări!

felicitari personalizate

   În visele oricărui proaspăt antreprenor, există un birou maaare, curat, așezat strategic cu fața la intrarea în incăpere, alături de un scaun tip fotoliu în care se afundă liniștit în timp ce-și verifică mailurile, mai răspunde ocazional la câte unul, mai vine secretara să întrebe dacă totul este in regulă…știți voi.


  Cu muzică de relaxare în surdină, totul strălucește a creativitate si bună dispozitie.


  Diminețile sunt obligatorii cu savoare de cafea si pe alocuri câte-o vrăbiuta ce anunță o zi mareață de la fereastră ce ocupă minim 3 sferturi din suprafața peretelui, loc în care să te retragi in contemplarea naturii atunci când simți că inspirația te părăsește și nu ești convins de locul în care ar trebui așezată virgula în text.


  Cunosc, ce-i drept, vre-o 2 persoane ce fac asta si pe care le invidiez în liniște întrebandu-ma CUUUM fac ele, oare pun mai multă scortișoară în cafea?


  În realitate, dupa aproape 10 ani de #printeazatiamintirile ajung la birou vorbind la telefon despre ceva ce “arde” si este super-mega-urgenta-livrarea-ieri, închei cu “am un apel in asteptare, te sun eu in 10 minute” [maine], imi asez geanta si lucrurile..pe undeva, căci biroul meu e puțin ocupat cu un vraf de facturi, hârtii cu notițe, post-it-uri si alte “accesorii” 

  Deschid mail-ul ..180 de “incendii” plus 300.000 de notificari pe grupul de whatsupp -saptamana cu gradinița online. Super…

  Între timp am “3 apeluri pierdute” pt ca “muzica” mașinăriilor de la noi nu e chiar în surdină :)) Aveam ceva f important de bifat… înainte de a veni curierul să-mi aducă ceva comandat… cândva.

  Oare ce vroiam sa fac? aaa, postarile cu albumele livrate saptamâna trecută, ale caror fotografii sunt needitate, plus verificarea acordului de utilizare a lor, cu condiția de a-mi aminti ale cui erau. 


  În fine, ce vroiam sa va spun de fapt, este ca am bifat taskul de anul trecut de pe un post-it cu “FELICITARI” :)))

  Bine, cateva, dar mai facem!


  Dacă esti întreg la cap si ții la timpul tău, citesti acest mesaj în liniște și faci o listă cu toți cei dragi ce urmează sa sărbatorească ceva.


  Și tot pentru că tii la timpul tău, îți pregătim tot ceea ai nevoie pentru ca mesajul să ajungă complet și la Suflet.


  Ai felicitarea, plicul, asortat cu un album fotocarte iar la nevoie, iti trimitem si un pix special numai bun de impresionat cuvintele să curgă. Am pus virgula gresit?

  Recapitulăm?

  Pui în coș album fotocarte, o felicitare “La multi ani” “felicitari”sau “bine ai venit” , le gasesti aici