Ce impact au fotografiile asupra micului urias, si

Cum poti sa te bucuri cu adevarat de albumele tale?

Ti se intampla ca uneori sa simti ca ti-ai asumat prea multe roluri? Ca mare parte din ele nu sunt ale tale si ca oboseala pune stapanire pe tine? Ca iti doresti sa faci multe lucruri/activitati pe care in final nu mai reusesti ?

Hai sa-ti dam un motiv intemeiat,  pentru care merita sa te “aduni” si sa intri in colectia de fotografii pe care apoi sa le transformi intr-un album fotocarte

Iti va fi mult mai usor sa creezi o rutina din a va uita in albume

De  exemplu, daca duminicile sunt “in familie” poti propune piticilor ca in fiecare duminica la ora 19, sa ia albumele si sa-ti spuna “povestea” lor sau vorba lui Filip, mezinul nostru  “-azi, eu citesc!” :))

Vei castiga cel putin o ora pentru tine! Ei isi satisfac doza de autocontrol, iar tu poti sta linistita langa ei fara sa faci nimic! Grija sa nu adormi ca s-ar putea sa ai probleme cu povestitorul :))

Pentru copii este un exercitiu fabulos, le place la nebunie sa stea sa le rasfoiasca si sa-si aminteasca diverse experiente si intamplari la care cu bucurie mai adauga si ei din tolba imaginatiei, personaje droidjack torrent cu superputeri etc

Hai sa-ti explic despre ceea ce se intampla de fapt in creierasul lor atunci cand se vad pe ei in fotografii!

Pentru mult timp, copilaria a fost considerata o parte a vietii demna de neglijat datorita amneziei infantile!

Surprinzator, oamenii considerau ca un copil mic nu are emotii, nu are sentimente si mai mult, considerau ca este incapabil de rationament!

Stiu, doare …dar sa ciocnim mai departe un pahar in cinstea marelui Sigmund Freud care a avut inspiratia de a acorda o mai mare importanta copilariei, in special copilariei mici!

Studiile efectuate de acesta au demonstrat ca tocmai datorita amneziei infantile, copilaria mica (0-3 ani) este o perioada fundamentala in dezvoltarea socio-afectiva a viitorului adult!

Ce inseamna asta si care este legatura cu albumele fotocarte?

Dezvoltarea psihologica a unui copil aact portable se desfasoara in mod progresiv cu evolutie globala, asupra tonusului copilului, a afectivitatii, a limbajului, inteligentei etc
In povestea noastra ne oprim asupra dezvoltarii afectivitatii!

Oricata afectiune i-ai oferi copilului tau, uneori “plinul” lui difera de “plinul” tau
Practic, ce poti face tu?

Pai, poti sa petreci timp de calitate droidjack 4.4 cracked cu el si sa maresti colectia de fotografii!
Dupa care le printezi si i le lasi la indemana pentru ca el SA VADA ca ceea ce spui este in acord cu ceea ce faci! Obtine din imagini, acele confirmari greu de descris in cuvinte simple si pe intelesul lui!

personalizare albume fotocarte brasov de la minialbum.ro pentru copii, cadou pentru bunici

Ce spun specialistii legat de asta..

” Este importat pentru consolidarea increderii in sine sa il sustinem pe copil si sa ii validam progresele. Faptul ca el are carticica lui cu poze in care vede cum a evoluat: cum a facut primii pasi, cand a mers prima data cu bicicleta sau cu rolele este pentru el un mesaj clar ” uite cate lucruri am invatat eu sa fac si chiar daca mi-a fost greu am reusit. Am incredere ca pot sa fac tot ceea ce imi propun”!

Cristina Antoneanu– terapeut cu formarea in psihoterapie experientiala si a unificarii centrata pe adult-copil-cuplu-familie

In completare,ca sa te asiguri ca fotografiile nu vor fi distruse de dintisorii lui, iti recomandam albumele fotocarte!

Atat copertile cat si interioarele, sunt cartonate! In caz ca il uda, nu te ingrijora il stergi cu o carpa moale, il lasi sa se usuce si este ca nou!

Bucurat-te de momentele voastre impreuna si printeaza-ti amintirile! www.minialbum.ro/shop

etapele prin care trece un album fotocarte cadou pentru copii sau bunici de la minialbum brasov
etapele prin care trece un album fotocarte cadou pentru copii sau bunici de la minialbum brasov

 

Iar noi promitem sa revenim cu informatii legate de setul dedicat “primului an al bebelusului” !

Asta pentru ca are o oferta buna iar in timp iti aduce multiple beneficii

Pana atunci, putem povesti mai multe pe facebook sau chiar in grupul special creat pt astfel de povesti!